On vähän jäänyt tämä blogin pito .......oli niin UPEA ja LÄMMIN KESÄ , joka tosin meni töitä tehden kivassa työpaikassa .... niin ei tämä koneella istuskelu oikein kiinnostanut, mutta kunhan saan tämän jotenkuten ajan tasalle, niin tekstiä rupee pukkaamaan... !!!

TAMPEREEN NÄYTTELY 20.3.2010

Saku VAK ERI 1         tuomarina: Adrian Landarte, Uruguay

Siellä nähtiin myös Memmun ja Nasun kanssa !!!!Saku tampesterissa

PENTUNÄYTTELY 28.3.2010 (kaapelitehdas)                                          Redi PEK 2          ( 7-9 kk )                                     Nick  PEK 2      ( 7-9 kk )

LAPPEENRANNAN NÄYTTELY 4.4.2010

Lappeenrantaan lähdettiin Memmun kanssa naisporukassa  , olihan meillä karvaset pojat matkassa  Memmu ja Nasu tuli tähän meille,  josta matka jatkui meitin farkulla. Nasu oli nätisti takapenkillä ja Nick ja Saku takaboksissa. Tosi mukava reissu oli, joten kiitos matkaseurasta ja otetaan joskus uusiksi !!!

Nick PEK 2 KP ja Saku VAK ERI 1   tuomarina: Rui Oliveira, Portugali

LAHTI KV-NÄYTTELY 24.4.2010

Tämä näyttely olisi saanut jäädä käymättä, sillä tuomarilta oli totaalisesti v.punaset ja punaset nauhat loppunut  , hylkyjä jakeli...eipä tiedä mitä hän haki, kun mikään ei kelvannut ......mutta kyllä jokaisella huippukoiralla pitää olla kaikkia värejä plakkarissa

Saku VAK T        tuomarina: Johan Juslin  

LAPPEENRANNAN NÄYTTELY 15.5.2010

tuomarina: Miroslaw Redlicki, Puola                                                      Nick PEK 2 KP                                                    Saku VAK ERI 3                                   Redi JUK ERI 2 (ensiesiintyminen junnuissa)

HAMINAN NÄYTTELY 23.5.2010

Sakun kanssa pyörähdettiin kehässä tuloksella......VAK ERI 3                     tuomarina: Zvi Kupferberg, Israel

HARJAVALLAN NÄYTTELY 29.5.2010

Olipa IHANA nähdä pitkästä aikaa Miraa perheineen ja tietysti Memmua ja Nasua , mukava näyttelypäivä oli jälleen !!! Sää olisi voinut suosia vähän enemmin, pilvisestä aamupäivästä kehkeytyi kunnon vesisade . Joka koitui Redin kauhistukseksi , kun tuomari vetäisi sadetakin yllensä IIIIIK !!!! Niinpä tuomarin kopelointiin Redi ei suostunut, joten siintä EVA .  Ihan erinomaiset arvostelut tuli kuitenkin toisille pojille ja Redi sai myös hyvän arvostelun ulkonäöstään, maininnalla vielä kovin ujo .

Sakun ja Nasun äippä TARA  oli ROP !!!! HIENOA, MAHTAVAA, PALJON ONNEA !!!   .....pojat oli ylpeitä meiän äiti !!!!

Tämä oli muuten Nickin eka junnuluokassa esiintyminen

Nick JUK ERI 2, Saku VAK ERI2, Redi EVA  tuomarina: Marija Kavcic, Slovenia

 Nipuli

 SakuliUjo piimä Redi