Perheemme kasvoi joulukuun 17 päivä -09, pienellä suloisella pehkopojalla...Nickillä viralliselta nimeltään Houm Tet A Tet  Early  Evening .....hän on meillä Miralta sijoituksessa ja on venäjän tuonti.

Alunperin oli puhe , että haemme pojan Lappeenrannasta ja hoidamme siihen asti , kunnes uusi koti löytyy, mutta yllätys yllätys.... koti löytyi meiltä !!!! ...hurmaava trikkipoika valloitti sydämmet hetkessä ....ihastuminen oli kyllä alkanut jo kuvia katsellessa kasvattajan kotisivuilta !!!

Hyvää ja ihanaa kannatti odottaa Viipurinportin abc:llä n.5 tuntia , aika meinasi tulla autossa pitkäksi  ...rajalla oli ollut ruuhkaa....mutta kun poitsu oli sylissä...niin voi sitä onnen tunnetta .....pieni matkalainen oli matkannut jo pitkän matkan ja vielä olisi muutaman tunnin ajomatka uuteen kotiin pikkuisella!!!

Hän oli trimmattu ja pesty viimisen päälle, tuoksui tosi tosi...hyvälle...omat vauvalelut ja fleecepeitto mukana... ja ruokaa, että päästiin alkuun...... ja kaikki muukin oli ok  ja meille vielä Miran kanssa paketit kasvattajalta  !!!!!  Kiiitooos !!!! Ja Miralle kiitokset  , että sijoitit pojan meidän hellään ja rakastavaan huomaan !!!!

Kotona odottavat pojat otti uuden jäsenen hyvin vastaan , ihan niinkuin hän olisi ollut tässä laumassa jo kauankin, pienet nuuhkimiset ja OK hän oli hyväksytty lauman jäseneksi !!                              Ekoja kuvia Nickistä   17.12-09                                                   Peti täyttyi hetkessä leluista  röh... röh... röhköpossu löytyi.... ja kaikkea muuta jännää......                                   Sulonen nassukuva tammikuulta-10                                            poseerausta kameralle                             Ja vauhtia piisaa...kyl mä noi isommat kiinni saan.....                        ...... ja mä oon kasvanut jo aika komeaksi                  Tässä me kuljetaan tölkkiä , mun riehumakaveri Redin kanssa                                   posetusta kevätauringon paisteessa

 "Tässä minä pieni colliepoika tepsutan........ "...äippä sanoo mua välillä terminaattoriksi, kun keksitään tuon ikätoveri Redin kanssa "kaikkea kivaa"