FORSSAN NÄYTTELY 4.7-10

Helteinen heinäkuu alkoi !!!  Forssan näyttelyyn  matkasimme Nickin ja Redin kanssa. Hellettä oli luvattu......onneksi näyttely oli kuitenkin ihanassa paikassa, idyllisiä vanhoja tiilirakennuksia, kehät nurmialueella, suurten tammien varjossa, jossa saatiin viettää kiva näyttelypäivä   !!!   

Pojat pärjäsi ihan mukavasti, Nick lähellä luokkavoittoa ja Redin itsetunto palautuu näyttely kerrallaan ja se on pääasia !!!

Nick JUK ERI 2   tuomarina: Rui Oliveira, Portugali

Redi JUK  EH 3   tuomarina: Karl-Erik Johansson, Ruotsi

                                     Redi  Forssan näytelmissä

MÄNTSÄLÄN NÄYTTELY 17.7-10

Helteiset ilmat jatkuu ........oltiin hyvissä ajoin paikalla, niinkuin melkein aina , se huono puoli siinä ajoissa olemisessa on, ettei useasti ole vielä kehiä merkattu , kehäkartasta kyllä katsottiin , että tämä kehä, muttä järkkärit sähläs, et toi toinen...kamat kasaan, leiri pystyyn toisen kehän laidalle...eiku se onkin tuo kehä, missä jo oltiin, siinä vaiheessa pääsi muutama ruma sana  , pyysivät kyllä anteeksi sähläystään .

Redin kasvattaja oli luvannut esittää Redin... ihanaa, huokasin helpotuksesta , mutta jännitin melkein yhtä paljon kehän laidalla Redin esiintymista, kuin jos itse olisin narun päässä. Redi esiintyi varmoissa käsissä  ihan hyvin ja taas itsevarmemmin Kiitos Niina esittämisestä !!!!

Saku yllätti tällä kertaa ja näytti närhen munat omistajilleen , meinattiin nimittäin jättää Saku isolla turkillaan kotiin kuuman ilman takia, että ei se haluu kuitenkaan juosta hiki päässä kehässä mitään kunnon ravia, mutta toisin kävi ....Sakulla olikin tatsi päällä !!

Saku VAK ERI 2 PU 4           

Nick JUK EH 2

Redi JUK EH 2

tuomarina: Liliane De Ridder-Onghena, Belgia                                            Redi & Nick, sekä Saku häkissä........ Mäntsälässä

HELSINGIN NÄYTTELY 25.7-10

Helteet vaan jatkuu.... !!!! Näyttelypäivää vietettiin tuomarikartanossa, yks niitä lempparipaikkoja näyttelyille . Oltiin ekat teltanpystyttäjät colliekehän laidalla aamu tuimaan  , päivä tulisi venymään normia pitemmäksi, kun molemmat nahkanlaadut oli mukana ja kehään menossa ja Nick nipuli venytti sitä.... vielä vähän lisää !!!!

Sillä hänestä tuli ROP-Juniori, joten jäätiin vielä odottelemaan ryhmäkehän alkua, kun sellainen mahdollisuus kerran tarjoutui, siinä ei enää tärpännyt , mutta enemmän kuin tyytyväisiä voidaan tähän suoritukseen olla !!!!! 

NICK JUK ERI 1 PU 3 VARA-SERT  ROP-JUNIOR              

  JIHUUU !!! UPEAA!!!MAHTAVAA!!!

SAKU VAK ERI 2

REDI JUK EH 2

tuomaroimassa: Hanne Laine, Tanska                                          ROP- JUNIOR & VSP-JUNIOR                                                               ROP-JUNIOR

RISTIINAN NÄYTTELY 31.7-10

Kuuma, joskin ei ihan helteinen  päivä Ristiinassa pilviä oli mukavasti, joten ei niin päässyt porottamaan, mukana oli tällä kertaa vaan Nick.

Tuomarimuutoksen myötä oli paljon poisjääntejä, mekin mietittiin sitä. Sakun olin myös ilmoittanut, mutta peruin osallistumisen, koska oli saanut jo arvion tältä tuomarilta. Harmittaa aina enemmän kuin kovin nämä muutokset , nytkin olisi halunnut saada arvion Rajko Rotnerilta, Slovenia, mut minkäs teit .

Tuomari piti tosi tiukkaa linjaa, uroksissa ei tullut yhtään eriä, niinpä ei myöskään parasta urosta valittu .....voi sanoa, että Nick pärjäsi siis erittäin hyvin tällä tiukalla tädillä  !!! Arvostelua tuli ainakin paperi täyteen, koko rahan edestä ja hyvä arvostelu olikin, selvempää urosmaisuutta vaan hän kaipasi ............. 

Nick JUK EH 2     tuomarina: Maret Kärdi; Viro                                                             

Olipa aikamoinen heinäkuu, varsinkin noiden ilmojen suhteen , ei kai sataan      vuoteen ole ollut yhtä kuumaa...minkähänlainen talvi sitten saadaan, se jää nähtäväksi........ toivottavasti ei kylmin tuhanteen vuoteen !!!